1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Selim Şiper Petrol Ofisi’nin başına geçti

Selim Şiper Petrol Ofisi’nin başına geçti

Enerji Günlüğü - Enerji sektörünün duayen isimlerinden Selim Şiper, Petrol Ofisi’nde CEO ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini, bugün (16 Ekim 2017)...

Selim Şiper Petrol Ofisi’nin başına geçti

Enerji Günlüğü - Enerji sektörünün duayen isimlerinden Selim Şiper, Petrol Ofisi’nde CEO ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini, bugün (16 Ekim 2017) itibari ile üstlendi.

Türkiye'de akaryakıt ve madeni yağ sektörünün önde gelen oyuncusu Petrol Ofisi'nde Selim Şiper dönemi başladı. İpragaz'dan ayrılarak Petrol Ofisi'nin başına geçeceği daha önce açıklanan Selim Şiper, Petrol Ofisi CEO ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini bugün itibariyle resmen üstlendi. 

Selim Şiper, “PO, pazar lideri ve halihazırda bu liderliğe yakışır nitelikler taşıyor. PO’nun önümüzdeki dönemi; bu değerli niteliklerin daha da belirginleştiği, aralarına katılacak yeniliklerle daha da zenginleştiği bir süreç olacak. PO, istikrarlı ve sağlıklı bir yapı ile hem nitelik hem de nicelik olarak daha da güçlenecek, daha da büyüyecek. Önümüzdeki dönem PO’nun odağında ‘müşteri’ olacak” dedi. 

Selim Şiper, 1984 yılında kariyerine başladığı Unilever’de Unisel Genel Müdürü ve Unilever Yönetim Kurulu Üyesi iken 1999 yılında Türkiye enerji sektörünün köklü kuruluşu İpragaz’da CEO’luk ve SHV Energy Yönetim Kurulu Üyeliği ile Asya, Doğa Avrupa Bölge Direktörlüğü görevini üstlenmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler