1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerji Bakanlığı 10 sözleşmeli bilişim personeli alacak

Enerji Bakanlığı 10 sözleşmeli bilişim personeli alacak

Enerji Günlüğü – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı’na tam zamanlı istihdam etmek üzere 10 adet sözleşmeli bilişim...

Enerji Bakanlığı 10 sözleşmeli bilişim personeli alacak

Enerji Günlüğü – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı’na tam zamanlı istihdam etmek üzere 10 adet sözleşmeli bilişim personeli alacak. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı için tam zamanlı olmak üzere 10 adet sözleşmeli bilişim personeli istihdam edeceğini duyurdu. 

Adaylarda, KPSS ve YDS şartı aranacak. Ayrıca adaylarda, fakültelerin 4 yıllık eğitim veren elektronik mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği bölümünden ya da bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylı yurtdışı eğitim kurumlarından mezun olma şartı aranacak. Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ güvenliği hakkında bilgi sahibi olmak kaydıyla en az iki bilgisayar programlama dili bilen ve bunu belgeleyen adaylar başvuru yapabilecek. Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış yada ilişiği bulunmamak kaydı aranacak. 

KPSS ve YDS puan türlerine göre yapılacak sıralama ile adaylara Sözleşmeli Bilişim Personeli Giriş Sınavı uygulanacak. 10 kişilik boş kadrolara, 2 adet proje yöneticisi, 1 adet sistem uzmanı, 1 adet Linux sistem uzmanı, 2 adet ağ uzmanı, 1 adet kıdemli bilgi güvenliği uzmanı, 1 adet veri tabanı yönetimi uzmanı, 1 adet kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, ve 1 adet bilgi güvenliği uzmanı alımı yapacak. 

BAŞVURU TARİHİ VE YERİ

Başvurular 26 Mart 2018 tarihinde başlayacak ve en geç 6 Nisan 2018 tarihinde saat 16:00’a kadar T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’na şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler