1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Afşin-Elbistan A Termik malzeme ve hizmet alacak

Afşin-Elbistan A Termik malzeme ve hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Afşin-ElbistanA Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Reglaj Hava Kompresörü HP ve LP Elementi ile EVD 330 Model Selenoid Su Atıcı...

Afşin-Elbistan A Termik malzeme ve hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Afşin-ElbistanA Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Reglaj Hava Kompresörü HP ve LP Elementi ile EVD 330 Model Selenoid Su Atıcı Valfleri ile bunlarını montajı için hizmet satın alacak.

Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, Reglaj Hava Kompresörü HP ve LP Elementi ile EVD 330 Model Selenoid Su Atıcı Valflerinin Temini ve Montajının Teknik Şartnameye Göre Yapılması İşini açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhale, 15.03.2016 tarihinde Saat: 14.00'de EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü/AFŞİN adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar EÜAŞ İşletme Müdürlüğü'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Çoğulhan Kasabası P.K. 2 Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında satın alınabilecek.

İstekliler tekliflerini, mal kalemleri için birim fiyatlar üzerinden verecekler ve teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler