1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Akaryakıt dağıtımına bir oyuncu daha...

Akaryakıt dağıtımına bir oyuncu daha...

Enerji Günlüğü - Akaryakıt dağıtım sektörüne yeni bir oyuncu daha katıldı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, OMC Petrol Ürünleri Anonim Şirketi'ne...

Akaryakıt dağıtımına bir oyuncu daha...

Enerji Günlüğü - Akaryakıt dağıtım sektörüne yeni bir oyuncu daha katıldı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, OMC Petrol Ürünleri Anonim Şirketi'ne 15 yıllığına dağıtıcı lisansı verildi.

 
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK - Kurul) 03, 11 ve 17 Temmuz 2013 tarihli kararlarıyla, Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 5 şirkete lisans verildi. Bunlardan biri dağıtıcı, ikisi madeni yağ, ikisi de depolama lisansı. 
 
YENİ BİR DAĞITICI: OMC
EPDK'nın dağıtıcı lisansı verdiği şirket, OMC Petrol Ürünleri Anonim Şirketi. Lisans süresi 3 Temmuz 2013 tarihinden geçerli olmak üzere 15 yıl olarak belirlendi. 
 
Kocaeli Endüstriyel Yağlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Şahinbey Denizcilik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne 2018 yılına kadar geçerli madeni yağ lisansı verildi. 
 
Teco Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Uluslararası Akaryakıt Dağıtım Ticaret Limited Şirketi de 15'er yıllığına depolama lisansı aldılar. 
 
Önceki ve Sonraki Haberler