1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa Jeneratör dünyanın verisine enerji sağlayacak

Aksa Jeneratör dünyanın verisine enerji sağlayacak

Aksa Jeneratör, veri merkezlerinin (Data Center) kesintisiz enerji ihtiyacını uluslararası standartlarda karşılayabileceğini belgeledi.

Aksa Jeneratör dünyanın verisine enerji sağlayacak

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, veri merkezlerinin (Data Center) kesintisiz enerji ihtiyacını uluslararası standartlarda karşılayabileceğini belgeledi.

Dünya jeneratör pazarının ilk beş oyuncusundan biri konumundaki Aksa Jeneratör, uluslararası alandaki etkinliğini arttırıp güçlendirecek bir adım daha attı. Aksa Jeneratör tarafından, veri merkezleri için üretilen 44 farklı güçteki Aksa Jeneratör setleri, Uptime Institute tarafından TIER III ve TIER IV standartlarına uygunluk onayı aldı. Aksa Jeneratör, Cummins 550 kVA – 3.000 kVA aralığında ve Perkins 1.400 kVA – 2.500 kVA güç üreten 50/60 Hz seçenekli jeneratör grupları ile uygunluk onayına layık görüldü.

KARAÇALI: ÜRÜNLERİMİZ DÜNYA STANDARTLARINI KARŞILIYOR

Aksa Jeneratör Pazarlama Genel Müdürü Abidin Volkan Karaçalı, Avrasya bölgesinin tek veri merkezi fuarı unvanına sahip ‘DCF Veri Merkezi Fuarı ve Konferansı’nda yaptığı konuşmada, “Ürünlerimizin Veri Merkezi uluslararası standartlarını karşılaması ve böylesi önemli bir sertifikaya sahip ilk ve tek Türk markası olmak bizim için çok gurur verici” dedi. Veri merkezlerinin güvenli bir şekilde işleyebilmesi için en önemli güvenlik önleminin kesintisiz elektrik enerjisi tedariki olduğunu vurgulayan Karaçalı şunları söyledi:

“Dijital çağda veri merkezlerine duyulan gereksinim her geçen gün daha da artıyor. Büyük miktarda veriyi depolamak ve güvenceye almak için veri merkezleri çoğu işletme için çok kritik bir öneme sahip. Biz de Aksa Jeneratör olarak uzun yıllardır veri merkezlerinin güvenli bir şekilde çalışması için birçok kuruma hizmet veriyoruz. Uluslararası standartlarda ürettiğimiz ürünlerimizin alanında saygın otoriteler tarafından kabul görmesi bizi daha da motive ediyor” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler