1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa Jeneratör Electric & Power Indonesia’ya katıldı

Aksa Jeneratör Electric & Power Indonesia’ya katıldı

Aksa Jeneratör, Endonezya’nın başkenti Cakarta’da düzenlenen Electric & Power Indonesia Fuarı’na katıldı.

Aksa Jeneratör Electric & Power Indonesia’ya katıldı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, Endonezya’nın başkenti Cakarta’da düzenlenen Electric & Power Indonesia Fuarı’na katıldı.

Aksa Jeneratör Sanayi AŞ, Endonezya’nın başkenti Cakarta’da düzenlenen ve Asean ülkelerinin en büyük elektrik ve güç fuarı olan Electric & Power Indonesia’ya katıldı. 17 bin ziyaretçiyi ağırlayan Fuara birçok ülkeden yaklaşık 900 firma katıldı.

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker Endonezya’nın Güney Doğu Asya’daki en dinamik pazar olduğunu ve bu nedenle Cakarta Fuarı’na önem verdiklerini söyledi ve şöyle konuştu, “2019 yılında hedef pazarlarda payımızı arttırırken var olduğumuz pazarlarda da güçlenmeyi hedefliyoruz. Endonezya da güçlenmeyi hedeflediğimiz pazarlardan biri. Türkiye pazarından aldığımız güçle, farklı coğrafyalarda düzenlenen fuarlara katılım göstererek sektör temsilcileriyle buluşup potansiyel müşterilerle bir araya gelme fırsatını yakalıyoruz. AR-GE çalışmaları, üretim, satış sonrası hizmet, müşteri memnuniyeti gibi var olan kaslarımızı daha da güçlendirerek bu coğrafyalarda bir Türk firması olarak bayrağımızı gururla taşımayı ve ülkemizin tanıtımına katkı sağlamak istiyoruz”. 

Önceki ve Sonraki Haberler