1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Aksa WIN Electrotech Fuarı'nda ürünlerini tanıttı

Aksa WIN Electrotech Fuarı'nda ürünlerini tanıttı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, World of Industry (WIN) Electrotech Fuarı'nda doğalgaz ve dizel jeneratörlerini tanıttı.Aksa Jeneratör, 17-20 Mart 2016...

Aksa WIN Electrotech Fuarı'nda ürünlerini tanıttı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, World of Industry (WIN) Electrotech Fuarı'nda doğalgaz ve dizel jeneratörlerini tanıttı.

Aksa Jeneratör, 17-20 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 17. World of Industry (WIN) Electrotech Fuarı'nda doğalgaz ve dizel jeneratörlerini tanıttı.

Enerji, elektrik ve elektronik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getirerek bilgi alışverişi ve iş bağlantılarını gerçekleştiren Win Electrotech Fuarı, farklı şirket, teknoloji ve deneyimleri bir araya getirerek, yeni pazarlara açılmak isteyen firmalara olanak sağladı.

Aksa, fuar ziyaretçilerine kesintisiz enerjinin kolay yolunu sundu. WIN Electrotech Fuarı ile ilgili Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker, “Bu yıl 17’ncisi düzenlenen Türkiye ve Avrasya Bölgesi imalat endüstrisi için en önemli fuarlarından WIN Electrotech Fuarı’nda Aksa Jeneratör olarak yerimizi aldık. Türkiye’deki ve dünyadaki ekonomik dalgalanmaları, dinamikleri sürekli takip ediyoruz. Enerji, elektrik ve elektronik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren WIN Electrotech Fuarı’nda, müşteri memnuniyetini öncelikli tutan yaklaşımımızı katılımcılara aktarma fırsatı yakaladık. Aksa Jeneratör olarak fuarlara katılmanın vizyonumuzu anlatmamız açısından önem taşıdığını düşünüyoruz ve fuarlarda yer almaya özen gösteriyoruz” dedi.

TANITILAN ÜRÜNLER

Aksa Jeneratör’ün fuarda yer alan ürün gruplarından doğalgaz yakıtlı jeneratörler şebeke yedeği olarak kullanılmasına ek olarak sürekli enerji sağlayabilme özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Sürekli kontrol edilen yakıt depolama ve temin edilme sorununu ortadan kaldıran doğalgaz jeneratörler kesintisiz enerjinin en kolay yolunu kullanıcılarına sunuyor. 

Aksa’nın Win Fuarı’nda tanıttığı diğer ürün grubu ise dizel jeneratörler. Her türlü ihtiyaca göre dizayn edilmiş dizel jeneratörler, şebeke enerjisine yedek güç kaynağı, ağır hizmet iş sahalarında sürekli güç kaynağı olarak kullanılıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler