1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Antalya Çenger I-II-III HES halkın görüşüne açıldı

Antalya Çenger I-II-III HES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Kanyon Yenilenebilir Enerji tarafından Antalya'da yapılması planlanan 20 MW'lık Çenger I-II-III HES için hazırlanan ÇED Raporu on günlüğüne...

Antalya Çenger I-II-III HES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Kanyon Yenilenebilir Enerji tarafından Antalya'da yapılması planlanan 20 MW'lık Çenger I-II-III HES için hazırlanan ÇED Raporu on günlüğüne halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, Kanyon Yenilenebilir Enerji Üretim Tic. A.Ş. tarafından Antalya ili Manavgat, Gündoğmuş ve Akseki İlçeleri, Çenger Deresi Mevkiinde yapılması planlanan planlanan 20,12 MW kurulu gücündeki Çenger I-II-III Regülatörü ve HES projesi ile ilgili hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu on günlüğüne halkın görüşüne açıldı.

Açıklamaya göre, projeye ilişkin hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu, halkın görüş ve önerilerini almak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ve Bakanlıkta on (10) gün görüşe açıldı.

Görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde ANTALYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edebilecek.

36.000.000 TL bedelli proje ile yılda yaklaşık 32.823 GWh elektrik üretilmesi planlanıyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler