1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Antalyaspor’un istasyonunu OPET kiraladı

Antalyaspor’un istasyonunu OPET kiraladı

Antalyaspor Kulübü Derneği'nin sahibi olduğu akaryakıt istasyonunu kiralayan OPET Antalyapor'a, 5 yıl için yaklaşık 10 milyon lira ödeyecek.

Antalyaspor’un istasyonunu OPET kiraladı

Enerji Günlüğü - Antalyaspor Kulübü Derneği'nin sahibi olduğu akaryakıt istasyonunu kiralayan OPET Antalyapor'a, 5 yıl için yaklaşık 10 milyon lira ödeyecek.

Antalyaspor Kulübü Derneği'nin sahibi olduğu akaryakıt istasyonunun kiralama ihalesi gerçekleştirildi. Petrol Ofisi, Opet, Shell, BP ve Total'in davet edildiği ihaleye sadece Opet Petrol İşletmeleri A.Ş. katıldı. Opet'in kazandığı ihale sonucunda Antalyapor'a, 5 yıl için 9 milyon 966 bin lira, buna ek olarak da petrol ve marketing satışından belirli oranlarda ciro üzerinden pay ödeyecek. Böylece günlük 20 bin litrenin üzerindeki petrol satışının yüzde 2'si, günde 8 bin liralık marketing cirosunun üzerindeki cironun da enflasyon oranında yüzde 5'i kadar Antalyapor’a ödenecek. 

GELİRLER DAHA DA ARTACAK

Antalyapor Kulübü Derneği 2. Başkanı Mustafa Yılmaz, ihalenin Antalyapor için hayırlı olmasını dileyerek, “Antalyaporumuz bu ihale ile kalıcı bir gelir elde etmiştir. Bu ihale, sadece belirlenen alanların kiralanması için yapılmıştır. Alandaki diğer işletmelerin kiralama ihalesi de önümüzdeki günlerde ayrıca yapılacak, Antalyaporumuzun gelirleri böylece daha da artacaktır. Antalyaporluların da kulübümüzün gelirinin artması amacıyla, adı Antalyapor Petrol İstasyonu olacak olan istasyondan alışveriş yapmalarını ayrıca rica ediyoruz” dedi.

OPET’in Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk halen Antalyaspor Vakfı’nın ve Antalyaspor Kulübü Derneği’nin de yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. Oğlu Ali Şafak Öztürk de Antalyapor A.Ş’nin yönetim kurulu başkanlığı dolayısıyla kulüp başkanlığı görevinde bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler