1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aras EDAŞ müşteri ile yöneticiyi buluşturuyor

Aras EDAŞ müşteri ile yöneticiyi buluşturuyor

Aras EDAŞ müşterilerinin öneri-talep-şikayet gibi isteklerini doğrudan yöneticiye ulaştırabildikleri yeni iletişim platformu ARİMER’i devreye aldı.

Aras EDAŞ müşteri ile yöneticiyi buluşturuyor

Enerji Günlüğü - Aras EDAŞ müşterilerinin öneri-talep-şikayet gibi isteklerini doğrudan yöneticiye ulaştırabildikleri yeni iletişim platformu ARİMER’i devreye aldı.

Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, mevcut iletişim kanallarına bir yenisini daha ekleyerek yeni iletişim platformu olan ARİMER’i devreye aldı. Aras İletişim merkezi olarak tanımlanan bu sistem müşteri ile yöneticiyi buluşturuyor. Müşteri, ARİMER üzerinden ilettiği her talebi istediği yöneticiye ulaştırabiliyor.

‘’Yönetici İletişim Hattı’’ olarak tanımlanan ARİMER, öneri-talep-şikayet gibi istekleri doğrudan yöneticiye ulaştırıyor. Müşterinin istediği yöneticiye ulaşabilmesi açısından son derece şeffaf bir uygulama olan ARİMER, sektörel olarak tek. 

Aras EDAŞ’ın sosyal medya adreslerinde duyurulan ARİMER yönetici iletişim hattı, 444 7 501 numaradan ve internet adresinden 7/24 hizmet veriyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler