1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Atılım Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı doktor arıyor

Atılım Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı doktor arıyor

Enerji Günlüğü – Ankara Atılım Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzmanlık geliştirmiş, doktor unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak. Atılım...

Atılım Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı doktor arıyor

Enerji Günlüğü – Ankara Atılım Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzmanlık geliştirmiş, doktor unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak. 

Atılım Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi’ne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nde görevlendirmek üzere, doktor unvanı taşıyan bir öğretim üyesini işe alacak. 

Adayların, üniversitelerin mühendislik fakültesi makine mühendisliği veya elektrik elektronik mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmaları ve doktora çalışmasını yenilenebilir enerji alanında tamamlamış olmaları gerekiyor. Adaylar ayrıca. Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik’in 8. Maddesinin 7. fıkrasında yer alan yabancı dille ilgili şartları sağlaması bekleniyor. 

Başvurmak isteyenlerin, başvurdukları bölüm ve uzmanlık alanını belirten bir dilekçeyi, özgeçmişlerini, doktora belgelerini, ayrıntılı bilimsel çalışma ve yayınlarını, öğrenim ve yabancı dil belgeleri ve bir fotoğrafla birlikte; 14 Aralık 2018 günü mesai bitimine kadar, Atılım Üniversitesi Rektörlüğüne şahsen iletmeleri gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler