1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Aytemiz’e yeni genel müdür: Erol Varlık

Aytemiz’e yeni genel müdür: Erol Varlık

Akaryakıt sektörü oyuncularından Aytemiz Akaryakıt Dağıtım AŞ Genel Müdürlüğü görevine, Erol Varlık atandı.

Aytemiz’e yeni genel müdür: Erol Varlık

Enerji Günlüğü - Aytemiz Akaryakıt Dağıtım AŞ’nin Genel Müdürlüğü’ne Erol Varlık getirildi.

Akaryakıt dağıtım sektörü oyuncularından Aytemiz’de üst düzey bir görev değişikliği yapıldı. Aytemiz Akaryakıt Dağıtım AŞ Genel Müdürlüğü görevine sektörde 20 yıldan fazla deneyime sahip Erol Varlık atandı.

Erol Varlık, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı. Ardından aynı üniversitenin İşletme Yüksek Lisans programını tamamlayan Erol Varlık, profesyonel kariyerine 1999 yılında BP Türkiye Pazarlama Departmanı’nda perakende ve mağazacılıktan sorumlu İş Analisti olarak başladı.

Erol Varlık aynı kurum bünyesinde sırasıyla Akaryakıt Saha Müdürlüğü, İspanya-Portekiz-Fransa-Yunanistan ve Türkiye’den sorumlu Raporlama ve Konsolidasyon Analistliği, Türkiye ve Yunanistan Akaryakıt Planlama Müdürlüğü, Türkiye Perakende ve Ticari Yakıtlar Performans Müdürlüğü, Pazarlama Operasyonları Destek Müdürlüğü ve Stratejik Ortaklıklar Müdürlüğü, Kıdemli Planlama, Performans ve Raporlama Müdürlüğü ve Satış Direktörlüğü görevlerini üstlendi. Erol Varlık son olarak BP Türkiye Yatırım Operasyonları Direktörü olarak görev yaptı.

Erol Varlık son görevinde pazarlama, satış, strateji, finans ve yatırım gibi farklı disiplinlerde edindiği tecrübeleri ile BP Türkiye'nin verimlilik odaklı, finansal disiplini yüksek büyüme programını yönetmiş, orta ve uzun vadeli stratejik yatırım planlarını oluşturdu. Varlık, kurumun mühendislik organizasyonun kurulması ve adaptasyonu sürecini de tamamladı.

Evli ve bir çocuk babası olan Erol Varlık, İngilizce ve Yunanca biliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler