1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bakanlıkta ve MAPEG’de kadro değişiklikleri yapıldı

Bakanlıkta ve MAPEG’de kadro değişiklikleri yapıldı

Enerji Bakanlığı ve MAPEG’deki bazı kadroların dereceleri ile bazı boş kadroların unvanları değiştirildi. 

Bakanlıkta ve MAPEG’de kadro değişiklikleri yapıldı

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanlığı ve MAPEG’deki bazı kadroların dereceleri ile bazı boş kadroların unvanları değiştirildi. 

2022/119 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı uyarınca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) kadrolarında bazı derece değişiklikleri ile boş kadrolarda unvan değişiklikleri yapıldı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı merkez teşkilatında bulunan bir bilgisayar işletmeni kadrosunun derecesi 7’den 4’e; bir teknikerin derecesi 7’den 5’e ve yine bir teknikerin derecesi de 7’den 4’e düşürüldü. 

ENERJİ BAKANLIĞINDA 3’Ü DOLU 32 KADRODA DEĞİŞİKLİK
Bakanlık merkez teşkilatında boş bulunan 5, 7 ve 8. derece 3 memur kadrosu; 1. derece 6 mühendis kadrosu; 5. derece 5 mühendis kadrosu; 6. derece 5 mühendis kadrosu; 7. derece 2 mühendis kadrosu; 8. derece bir mühendis kadrosu; 8. derece bir matematikçi kadrosu; 7. derece bir tekniker kadrosu ile 3. derece 5 teknisyen kadrosunun unvanları değiştirildi. 

Bu kadroların yeni unvanları ve dereceleri şöyle oldu: 1. derece 8 enerji ve tabii kaynaklar uzmanı kadrosu; 2. derece 5 enerji ve tabii kaynaklar uzmanı kadrosu; 3. derece 7 enerji ve tabii kaynaklar uzmanı kadrosu; 2. derece bir mühendis kadrosu; 4. derece 3 mühendis kadrosu; 3. derece bir matematikçi kadrosu; 1. derece bir tekniker kadrosu; 2. derece 2 tekniker kadrosu ve 3. derece bir tekniker kadrosu. 

MAPEG’DE 9 BOŞ KADRODA DEĞİŞİKLİK
MAPEG’de boş bulunan 3. derece 2 hukuk müşaviri kadrosu; 7. derece bir sekreter kadrosu; 4. derece bir bilgisayar işletmeni kadrosu; 3. derece bir teknisyen kadrosu; 4. derece bir teknisyen kadrosu; 3. derece bir topoğraf kadrosu; 1. derece bir avukat kadrosu ve 3. derece bir avukat kadrosunun unvan ve dereceleri değiştirildi. 

Bunların yeni unvanlarıyla dereceleri ise şöyle belirlendi: 1. derece 2 hukuk müşaviri; 3. derece bir bilgisayar işletmeni; 7. derece 2 tekniker; 8. derece 2 teknisyen ve 5. derece 2 avukat. 

Önceki ve Sonraki Haberler