1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Benzin ve motorin fiyatlarında indirim

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim

Motorin pompa satış fiyatları litre başına 17 kuruş, motorin fiyatları ise 21 kuruş düşürüldü. Uluslararası piyasalardaki ürün fiyatları ile kur hareketleri birkaç gün içinde yeniden zamma işaret ediyor.

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim

Enerji Günlüğü - Motorin pompa satış fiyatları litre başına 17 kuruş, motorin fiyatları ise 21 kuruş düşürüldü. 

Uluslararası piyasalardaki ürün fiyatları ile kur hareketlerinin etkisiyle akaryakıt türlerinden motorin ve benzinin rafineri çıkış fiyatlarında aşağı yönlü düzenlemeye gidildi. Akaryakıt dağıtım şirketleri de buna bağlı olarak benzin istasyonları için tavsiye edilen pompa satış fiyatlarında indirime gitti. 

BU GECEDEN GEÇERLİ 

Bu gece yarısından geçerli yeni tarifeyle motorin pompa satış fiyatları litre başına 17 kuruş düşürüldü. Motorin fiyatları da litre başına 21 kuruş ağı çekildi. 

Yeni düzenlemeyle İstanbul Avrupa Yakası’nda benzinin litre fiyatı 6.72-6.75 TL seviyesine gerilerken, motorin fiyatları 6.18-6.21 TL seviyesine indirildi. 

ÜÇ GÜNE KALMAZ YİNE ZAM

Uluslararası piyasalardaki motorin ve benzin fiyatları ile kur hareketlerinde yaşanan son gelişmeler ise önümüzdeki birkaç gün içinde bu ürünlerde yeniden zam görebileceğini gösteriyor. Sektör yetkilileri, ürün fiyatları ile döviz kurlarının mevcut seviyelerini koruması halinde hafta başında yeni bir zam haberinin gelebileceğini belirtti. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler