1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Bereket Enerji’den HES kazası açıklaması

Bereket Enerji’den HES kazası açıklaması

Bereket Enerji, Adana’da bulunan Göktaş II HES’te yaşanan kazaya ile ilgili tüm incelemelerin yapılacağını ve gerekli süreçlerin başlatılacağını açıkladı.

Bereket Enerji’den HES kazası açıklaması

Enerji Günlüğü - Bereket Enerji, Adana’da bulunan Göktaş II HES’te yaşanan kazaya ile ilgili tüm incelemelerin yapılacağını ve gerekli süreçlerin başlatılacağını açıkladı.

Bereket Enerji Üretim A.Ş. yaşanan hidroelektrik santrali kazasına ilişkin kamuoyuna bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

“Adana’da faaliyet gösteren şirketimize ait Göktaş II HES’te, bugün (2 Mayıs 2019) saat 11:30 sularında kanal perdelerinden kaynaklanan elim kaza sırasında ufak çaplı bir göçük oluşmuş; çalışma arkadaşımız Sefer Aktaş vefat etmiştir. Üç kişi ise olay anında hafif yaralanmış ve ilk müdahale sağlık ekiplerince yapıldıktan sonra, ivedilikle hastaneye kaldırılmıştır. 

Yaşamını yitiren çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı diliyoruz. 

Bu elim kazaya yönelik olarak şirketimiz tarafından bütün incelemelerin yapılacağını ve gerekli süreçlerin başlatılacağını kamuoyuna duyururuz.” 

Önceki ve Sonraki Haberler