1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzmanlaşmış bir öğretim üyesini işe alacak. 

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Enerji Günlüğü - İstanbul Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzmanlaşmış bir öğretim üyesini işe alacak. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nde görevlendirmek üzere bir doktor öğretim üyesi, doçent veya profesörü istihdam edecek. 

Doktor öğretim üyesi kadrosuna başvuracak adaylar için Enerji Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olma; rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi alanlarının en az birinde uzmanlaşmış olma şartı aranıyor. 

Doçent veya profesör kadrosuna başvuracak olan adaylar için Enerji Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesini ve doçentliğini almış olma ve yine rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi alanlarının en az birinde uzmanlaşmış olma şartı aranıyor. 

Farklı unvanlar için başvuru olması halinde adaylar arasındaki öncelik sıralaması; puan yüksekliği, yayın çeşitliliği ve çalışma alanlarının ihtiyaç duyulan derslere uygunluğu gözetilerek belirlenecek. 

Başvuruların 11 Temmuz 2019 günü mesai bitimine kadar yapılması gerekiyor. Doktor öğretim üyesi kadrosuna başvuracak olanlar, başvurularını Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’na yapacaklar. Doçent veya profesör kadrosu için başvuracak olanlar ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına başvuracaklar. 

Önceki ve Sonraki Haberler