1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri uzmanı bir öğretim üyesini işe alacak. 

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Enerji Günlüğü - İstanbul Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri uzmanı bir öğretim üyesini işe alacak. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nde profesör, doçent ya da doktor unvanlı bir öğretim üyesi görevlendirecek. 

Doktor öğretim üyesi kadrosuna başvuracak adayların Enerji Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olmaları ve rüzgar enerjisi, güneş enerjisi veya elektrik (güç) alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmaları gerekiyor. 

Doçent veya profesör kadrosuna başvuracak adayların ise doktor ve doçent unvanlarını Enerji Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği alanında almış olmaları ve rüzgar enerjisi, güneş enerjisi veya elektrik (güç) alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular, en geç 10 Ocak 2020 günü mesai bitimine kadar; doktor kadrosu için Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’na; doçent ve profesör kadroları için İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. 

Farklı unvanlar için başvuru olması halinde, adaylar arasında öncelik; puan yüksekliği, yayın çeşitliliği ve çalışma alanlarının ihtiyaç duyulan derslere uygunluğu gözetilerek belirlenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler