1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı bir hoca alacak

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı bir hoca alacak

İstanbul Bilgi Üniversitesi, doktor, doçent veya profesör unvanlı enerji sistemleri uzmanı bir hocayı istihdam etmek istiyor. 

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı bir hoca alacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Bilgi Üniversitesi, doktor, doçent veya profesör unvanlı enerji sistemleri uzmanı bir hocayı istihdam etmek istiyor. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nde görevlendirmek üzere doktor, doçent ya da profesör unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak. 

Adaylardan doktor öğretim üyesi kadrosuna başvuracak olanlar için, Enerji Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olmak, Rüzgar Enerjisi veya Güneş Enerjisi alanlarından en az birinde
uzmanlaşmış olmak gerekiyor. Doçent veya profesör kadrosuna başvuracak olan adaylar için, Enerji Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesini ve doçentliğini almış olmak, ayrıca Rüzgar Enerjisi veya Güneş Enerjisi alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmak gerekiyor.

Başvurular en geç 14 Kasım 2019 günü mesai bitimine kadar yapılabilecek. Doktor kadrosuna başvuracak olanlar başvurularını Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’na; doçent ve profesör kadrosu için başvuracak olanlar ise başvurularını İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığı’na yapacaklar. 

Önceki ve Sonraki Haberler