1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı hoca arıyor

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı hoca arıyor

Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzmanlaşmış bir öğretim üyesini işe almak istiyor. 

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı hoca arıyor

Enerji Günlüğü - Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzmanlaşmış bir öğretim üyesini işe almak istiyor. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ne bağlı Enerji Sitemleri Mühendisliği Bölümü’nde görevlendirmek üzere bir öğretim üyesini işe alacak. 

Adayların doktor, doçent veya profesör unvanlarından birini kazanmış olmaları gerekiyor. Ayrıca doktor öğretim üyesi kadrosuna başvuracak adaylar için, Enerji Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olmak, Rüzgar Enerjisi veya Güneş Enerjisi alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olma şartları aranacak. 

Doçent veya profesör kadrosuna başvuracak adaylar içinse, Enerji Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesini ve doçentliğini almış olmak, Rüzgar Enerjisi veya Güneş Enerjisi alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmak gerekiyor.

Farklı unvanlar için başvuru olması halinde, adaylar arasında öncelik puan yüksekliği, yayın çeşitliliği ve çalışma alanlarının ihtiyaç duyulan derslere uygunluğu gözetilerek belirlenecek.

Başvurular, en geç 04 Ekim 2019 günü mesai bitimine kadar doçent ve profesörler için İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığı’na; doktorlar için Fakülte Dekanlığı’na yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler