1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi sistem uzmanı hoca arıyor

Bilgi Üniversitesi sistem uzmanı hoca arıyor

Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri uzmanı bir öğretim üyesi arıyor. 

Bilgi Üniversitesi sistem uzmanı hoca arıyor

Enerji Günlüğü - Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri uzmanı bir öğretim üyesi arıyor. 
 
İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nde görevlendirmek üzere, doktor, doçent ya da profesör unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak.  

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların Enerji Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olmaları; Rüzgar Enerjisi, Güneş Enerjisi veya Elektrik (Güç) uzmanlık alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmaları gerekiyor. 

Doçent veya Profesör kadrosuna başvuracak adayların ise Enerji Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği alanında doktora derecesi ve doçent unvanı almış olmaları; Rüzgar Enerjisi, Güneş Enerjisi veya Elektrik (Güç) uzmanlık alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 27 Şubat 2020 günü mesai bitimine kadar, doktor kadrosu için Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’na; doçent ve profesör kadroları için İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı’na yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler