1. HABERLER

  2. PETROL

  3. BOTAŞ onarım hizmeti alacak

BOTAŞ onarım hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - BOTAŞ, acil durum operasyonları için ihale ile onarım hizmeti alacak.Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş (BOTAŞ) Doğalgaz İşletmeleri...

BOTAŞ onarım hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - BOTAŞ, acil durum operasyonları için ihale ile onarım hizmeti alacak.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş (BOTAŞ) Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü, ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Doğalgaz Boru Hatları üzerinde veya istasyonların herhangi birinde meydana gelebilecek sızıntı, kaçak, patlak, kopma veya yırtılmalarla bir ya da birkaç bölgeyi etkileyecek şekilde gaz akışının kesilmesi ya da tehlikeye girmesi hallerinde yapılan Acil Durum Müdahale Operasyonları ve boru hatlarında tespit edilen diğer hasarların Tamir Operasyonları ile BOTAŞ tarafından yapılan Hot-Top/Stopple Operasyonlarında onarım işlerinin yaptırılması için ihale yapılacak.

İhale, 30/04/2015 tarihinde saat 15:00'de BOTAŞ Doğal Gaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Eskişehir Yolu 23.km Yapracık/ANKARA adresinde yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar BOTAŞ Doğal Gaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Haberleşme Birimi Eskişehir Yolu 23. km Yapracık/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek, 30 TL karşılığı elden,40 TL karşılığı posta ile satın alınabilecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler