1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. BP Havacılık’a küresel yönetici

BP Havacılık’a küresel yönetici

Enerji Günlüğü - BP Havacılık Global Operasyonel Mükemmellik Liderliği İstanbul'a geçti. Söz konusu görevi Aralık 2015'ten itibaren Fariba Sediroğlu...

BP Havacılık’a küresel yönetici

Enerji Günlüğü - BP Havacılık Global Operasyonel Mükemmellik Liderliği İstanbul'a geçti. Söz konusu görevi Aralık 2015'ten itibaren Fariba Sediroğlu yerine getirecek. 

BP'den yapılan açıklamaya göre, BP Havacılık Global Operasyonel Mükemmellik Liderliği'ne Türkiye'den bir isim getirildi. Söz konusu görevi, BP Havacılık’ın 2010 yılından bu yana Doğu Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürlüğü’nü yerine getiren Fariba Sediroğlu üstlendi. Sediroğlu, Aralık 2015’ten itibaren görevini İstanbul’dan sürdürecek.

BP’ye 1999 yılında katılan Fariba Sediroğlu, o tarihten bu yana rafineri, ticaret, ikmal, operasyon, strateji ve iş geliştirme alanlarında farklı roller üstlendi.

Sediroğlu, BP Havacılık yanısıra tedarik ve ticaret, rafineri, doğal gaz ve enerji ile alternatif enerji alanlarında deneyime sahip.

BP'nin açıklamasında "Fariba Sediroğlu ve ekibi, global olarak operasyonel mükemmellik sağlama amacıyla tüm BP Havacılık operasyon süreçlerinin verimliliğini artırmaya odaklanacak" ifadesine yer verildi.

... 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler