1. HABERLER

  2. PETROL

  3. BP Türkiye'ye yeni İletişim Müdürü: Eda Gökay

BP Türkiye'ye yeni İletişim Müdürü: Eda Gökay

Enerji Günlüğü - BP Türkiye İletişim Müdürlüğü görevine Eda Gökay getirildi. BP Türkiye’ye üst düzey yeni bir iletişimci atandı. BP Türkiye...

BP Türkiye'ye yeni İletişim Müdürü: Eda Gökay

Enerji Günlüğü - BP Türkiye İletişim Müdürlüğü görevine Eda Gökay getirildi. 

BP Türkiye’ye üst düzey yeni bir iletişimci atandı. BP Türkiye İletişim Müdürlüğü görevini Eda Gökay üstlendi. Gökay, bu yeni göreviyle BP'nin Arama ve Üretim ile Pazarlama ve Dağıtım’ı kapsayan tüm iş kollarının iletişim stratejilerinin oluşturulması, medya ilişkileri, dijital iletişim ve kurumsal iletişimden sorumlu olacak. Geçmiğimiz aylarda BP Türkiye’nin Kurumsal İletişim ve Medya İlişkileri Direktörlüğü görevinden ayrılan Murat Le Compte, SOCAR Türkiye’ye geçmişti. 

Profesyonel iş hayatına Aygaz firmasında Kurumsal İletişim biriminde başlayan Eda Gökay 15 yıldır reklam, enerji ve ilaç sektörlerinde kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk ve kamu ilişkileri gibi çeşitli alanlarda yöneticilik görevlerinde bulundu. Gökay, BP bünyesine katılmadan önce Roche İlaç firmasında Kamu İlişkileri Müdürü olarak görev yapıyordu. 2001 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü tamamlayan Eda Gökay, 2004 yılında Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler bölümünden Stratejik ve Bölgesel Çalışmalar yüksek lisans diplomasını aldı. 1979 doğumlu Gökay, İngilizce ve Fransızca biliyor. 

670 İSTASYONLA HİZMET 

Türkiye’de 105 yıldır faaliyet gösteren BP, bu süre boyunca akaryakıt dağıtım, pazarlama, rafinaj alanındaki girişimleriyle pazarda yer aldı. BP halen 670 akaryakıt istasyonuyla Türkiye’deki müşterilerine hizmet veriyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler