1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. BP Türkiye'ye yeni ülke başkanı

BP Türkiye'ye yeni ülke başkanı

BP Türkiye Ülke Başkanı Bud Fackrell emekliye ayrıldı, yerine Mick Stump atandı.

BP Türkiye'ye yeni ülke başkanı

Enerji Günlüğü -  BP Türkiye Ülke Başkanı Bud Fackrell emekliye ayrıldı, yerine Mick Stump atandı.

İngiltere merkezli petrol şirketi BP'nin Türkiye yönetiminde değişikliğe gidildi. BP tarafından yapılan bir basın açıklamasıyla BP Türkiye Ülke Başkanı ve BP Azerbaycan-Gürcistan-Türkiye (AGT) Bölgesi Türkiye'den sorumlu başkan yardımcısı Bud Fackrell'in emekliye ayrılareak yerini 35 yıllık sektör deneyimine sahip Mick Stump'a bıraktığı belirtildi. 

Yeni görev değişimi ile ilgili konuşan Fackrell, 2012 yılından beri Türkiye'de çalışmaktan ve BP Türkiye ekibine liderlik etmekten büyük mutluluk duyduğunu ve çok güzel  anılarla ayrıldığını belirtti.

Ülke Başkanlığı görevini üstlenen Mick Stump ise, Türkiye’nin BP açısından çok önemli ve stratejik ülkelerden biri olduğunu belirterek, “BP, 104 yıldır Türkiye’de faaliyetlerini sürdürüyor. BP olarak Türkiye’nin ekonomik gelişimine, istihdamına ve enerji sektörüne katkı sağlıyoruz. Şahsım ve ekibim adına bu önemli görevi üstlendiğim için büyük heyecan duyuyorum.” dedi. 

 Yeni görev değişimi 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak. 

Stump bu göreve gelmeden önce BP'nin arama ve üretim iş kolunda global karasal operasyonlardan sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu. 

Önceki ve Sonraki Haberler