1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Celal Bayar Üniversitesi 2 elektrik hocası alacak

Celal Bayar Üniversitesi 2 elektrik hocası alacak

Celal Bayar Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı bir doçent ile elektrik uzmanı bir doktoru işe alacak. 

Celal Bayar Üniversitesi 2 elektrik hocası alacak

Enerji Günlüğü - Celal Bayar Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı bir doçent ile elektrik uzmanı bir doktoru işe alacak. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesine bağlı Elektrik Tesisleri Programında görevlendireceği bir doçenti işe alacak. 

Adayların doçent unvanını Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında almış olmaları ve fotovoltaik sistemler ve hibrit güç sistemlerde enerji yönetimi konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, Akhisar Meslek Yüksekokuluna bağlı Elektrik Programı için de doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak çalıştırmak istiyor. 

Doktor kadrosuna başvuracak adayların doktorasını Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında yapmış olmaları ve güneş enerjisi ve katı oksit yakıt pilleri konularında çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Başvurular en geç 13 Ocak 2022 günü mesai sonuna kadar yapılacak. Doçent kadrosuna başvuracak olanlar, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığına; doktor kadrosu başvuruları ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü, Akhisar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne başvuracaklar. 

Önceki ve Sonraki Haberler