1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Celal Bayar Üniversitesi 2 enerji hocası arıyor

Celal Bayar Üniversitesi 2 enerji hocası arıyor

Celal Bayar Üniversitesi, bir enerji profesörü ile bir yenilenebilir enerji doktorunu işe alacak. 

Celal Bayar Üniversitesi 2 enerji hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Celal Bayar Üniversitesi, bir enerji profesörü ile bir yenilenebilir enerji doktorunu işe alacak. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesine bağlı Enerji Anabilim Dalında görev vermek üzere, profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doçent unvanını Makine Mühendisliği Bilim Alanında almış olmaları ve toprak, hava, ısı değiştirgeçleri konusunda çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesine bağlı Yenilenebilir Enerji Sistemleri Bölümünde çalıştırmak üzere bir de doktor öğretim üyesi alacak. 

Doktor kadrosuna başvuracak adayların yüksek lisans ve doktora eğitimlerini Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında yapmış olmaları ve nanoyağlayıcılar ve bunların soğutma sistemleri üzerine uygulamaları konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 29 Kasım 2021 günü mesai sonuna kadar, profesör kadrosuna başvuracaklar için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadrosuna başvuracaklar için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanlığına yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler