1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Celal Bayar Üniversitesi 5 enerji hocası arıyor

Celal Bayar Üniversitesi 5 enerji hocası arıyor

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, 2 öğretim üyesi, 2 öğretim görevlisi ve bir araştırma görevlisini işe alacak. 

Celal Bayar Üniversitesi 5 enerji hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Manisa Celal Bayar Üniversitesi, 2 öğretim üyesi, 2 öğretim görevlisi ve bir araştırma görevlisini işe alacak. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü, bağlı yüksekokullarda görevlendirmek üzere 2 öğretim üyesi ve 2 öğretim görevlisi ile Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi’nde görevlendireceği bir araştırma görevlisini işe alacak. 

Üniversite, Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na bağlı Elektrik Programı’nda doçent unvanlı bir öğretim üyesi çalıştıracak. Adaylaırn doçent unvanını Fizik bilim alanında almış olmaları ve organik ve inorganik ışık yayan diyotlar (OLED ve LED) alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Soma Meslek Yüksekokulu, Elektrik Programı’nda görev alacak olan doçent unvanlı öğretim üyesinin ise doçent unvanını Fizik bilim alanında almış olması ve mineral, kuantum dot, molibdat tabanlı fosforlar, katodolüminesans, sol-jel ve iyon aşılama konularında çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Elektrik Programı’nda görev alacak öğretim görevlisinin de fakültelerin Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Öğretmenliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olması ve bu alanlardan birinde tezli yüksek lisans yapmış olması bekleniyor. 

Soma Meslek Yüksekokulu, Elektrik Programı’nda çalışacak öğretim görevlisinin; fakültelerin Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Fizik veya Fizik Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olması ve bu alanlardan birinde tezli yüksek lisans yapmış olması gerekiyor. BU kadro için doktora yapmış olmak ve üniversitelerde ders verme tecrübesine sahip olmak da aranan şartlar arasında. 

Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi, Enerji Yönetimi ve Verimliliği Anabilim Dalı’nda görevlendirilecek olan araştırma görevlisinin ise fakültelerin Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nden lisans mezunu olması ve Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans yapıyor olması gerekiyor. 

Başvurular, 25 Aralık 2019 günü mesai bitimine kadar, şahsen ya da posta yoluyla yapılabilecek. Fakültelere bağlı birimlerde açılan kadrolara başvurular dekanlıklara, yüksekokullara bağlı programlarda açılan kadrolara başvurular ise yüksekokul müdürlüklerine yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler