1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Devlet enerji verimliliği fuarı düzenleyecek

Devlet enerji verimliliği fuarı düzenleyecek

Enerji Günlüğü - Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü (YEGM) Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı düzenlettirmek üzere ihale açtı.Enerji ve Tabii Kaynaklar...

Devlet enerji verimliliği fuarı düzenleyecek

Enerji Günlüğü - Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü (YEGM) Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı düzenlettirmek üzere ihale açtı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı ile ilgili organizasyon hizmeti satın alınacak. Bu çerçevede, 2016 ve 2017 yıllarının Ocak ayı içerisinde 3'er günü geçmeyecek şekilde düzenlenecek Forum ve Fuarı hizmet alımı işi, kapalı teklif usulüyle ihaleye çıkarıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapılacak Forum ve Fuar'ın hangi tarihler arasında düzenleneceği, İdare tarafından belirlenecek.

İhale 21 Mayıs 2015 tarihinde saat 10:00'da, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü Eskişehir yolu 7. Km No: 166 06520 Çankaya/ANKARA adresinde gerçekleştirilecek.

Tahmini bedeli 40.000 TL (kırk bin Türk lirası) olarak belirlenen ihaleye katılabilmek için 100 TL'lik ihale dokümanının satın alınması gerekiyor.

İsteklilerin son 10 (on) yıl içerisinde tek sözleşmeye ilişkin en az 2.000 (iki bin) kişilik veya bütçesi en az 500.000,00 TL (beş yüz bin Türk lirası) tutarında olan ulusal veya uluslararası kongre, konferans, sempozyum, forum ve benzeri organizasyon hizmeti gerçekleştirdiklerini belgelemeleri şart.

İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık. İstekliler 1.200,00 TL (bin iki yüz Türk lirası) den az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler