1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Dicle Elektrik’ten Şırnak’a yeni hizmet binası

Dicle Elektrik’ten Şırnak’a yeni hizmet binası

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şırnak’a 10 milyon lira yatırımla yeni bir hizmet binası kuruyor.

Dicle Elektrik’ten Şırnak’a yeni hizmet binası

Enerji Günlüğü - Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şırnak’a 10 milyon lira yatırımla yeni bir hizmet binası kuruyor.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şırnak İl Müdürlüğü’ne ait yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Toplam 10 milyon liraya mal olacak hizmet binasının 2020 yılının haziran ayında tamamlanması planlanıyor.

BİNA 4 YIL ÖNCE ZARAR GÖRMÜŞTÜ

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Şırnak’taki hizmet binası, yaklaşık 4 yıl önce il merkezinde gerçekleştirilen güvenlik amaçlı operasyon sırasında ciddi anlamda hasar görmüştü. Bunun üzerine vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Dicle Elektrik Şırnak İl Müdürlüğü için yeni bir hizmet binası yapılması kararlaştırıldı.

GEREKLİ ÖDENEKLER TAHSİS EDİLDİ

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, “2015 yılında Şırnak’ta yaşanan olaylarda binamız çok ciddi zarar gördü ve yıkıldı. Bunun ardından Dicle Elektrik Dağıtım olarak biz, farklı yerlerde Şırnaklı vatandaşlarımıza hizmet sunmaya devam ettik. Ancak Şırnak için ve Şırnak’ın gelişmesi için hizmetin süreklilik arz etmesi gerektiğine karar vererek yeni bir hizmet binasının yapılmasına karar verdik. Gerekli ödenekler tahsis edildi ve Allah’ın izniyle bu gün son derece modern ve işlevsel olacak yeni hizmet binamızın temelini sizlerle birlikte atıyoruz. Hizmet binamız 10 milyon liraya mal olacak ve yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilecek. Yapımı yaklaşık 10 ay sürecek olan yeni hizmet binamızda inşallah önümüzdeki Haziran ayından itibaren hizmet vermeye başlayacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler