1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Düzce Üniversitesi elektrik hocaları arıyor

Düzce Üniversitesi elektrik hocaları arıyor

Düzce Üniversitesi’ne elektrik tesisleri uzmanı bir profesör ve bir doçent ile elektrik makineleri ve elektronik sistemler alanında birer adet doçent alınacak.

Düzce Üniversitesi elektrik hocaları arıyor

Enerji Günlüğü - Düzce Üniversitesi’ne elektrik tesisleri uzmanı bir profesör ve bir doçent ile elektrik makineleri ve elektronik sistemler alanında birer adet doçent alınacak. 

Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde istihdam edilmek üzere öğretim üyeleri alacak. 

Buna göre Elektrik Elektronik Mühendisliği’nde istihdam edilmek üzere bir elektrik makineleri doçenti alınacak. Adaylarda Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında Doçent unvanını almış; sabit mıknatıslı senkron motor sürücü sistemleri konusunda çalışmış olma şartları aranıyor.

Mekatronik Mühendisliği’nde çalışacak elektronik sistemler doçenti istihdam edilecek.  Adayların fizik alanında Doçent unvanını almış; ferroelektrik diyot ve fotodiyotların üretimi ve karakterizasyonu konusunda çalışmış olmaları gerekiyor. 

Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği’nde istihdam edilmek üzere elektrik tesisleri uzmanı bir profesör ile yine aynı konuda uzman bir de doçent alınacak. Profesörlük için başvuracakların yapay zeka ve güç sistemleri konusunda çalışması, doçent kadrosu için başvuracakların ise doçentliğini Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında alıp güç sistemlerinde optimizasyon konusunda çalışmış olma şartı aranıyor. 

İsteklilerin 10 Aralık tarihine kadar Üniversite’nin ilgili birimlerine başvurmaları gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler