1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Edirne’de benzinlik arsası satılacak

Edirne’de benzinlik arsası satılacak

Edirne Belediyesi Başkanlığı, Kimyalar Mahallesindeki bir akaryakıt istasyonu arsasını satışa çıkaracak. 

Edirne’de benzinlik arsası satılacak

Enerji Günlüğü - Edirne Belediyesi Başkanlığı, Kimyalar Mahallesindeki bir akaryakıt istasyonu arsasını satışa çıkaracak. 

Edirne Belediye Başkanlığı, başka gayrımenkullerle beraber bir adet akaryakıt ve servis istasyonu arsasının satışı için, kapalı teklif arttırma usulüyle, ihale yapacak. Belediye aynı arsayı daha önce 6.300.000 lira muhammen bedelle satışa çıkarmıştı. 

Edirne Merkez’e bağlı Kimyalar mahallesinde 2869 Ada, 1 nolu parselde yer alan, 3.000 m2 genişliğindeki arsa için bu defa 4.500.000 lira muhammen bedel ve 135.000 lira da geçici teminat bedeli belirlendi.  

İhale 08 Ağustos 2018 günü, saat 10.50’de Belediye Encümen Salonunda yapılacak. 

İsteklilerin ihale öncesinde yer görme belgesi, İmar Şehircilik Müdürlüğünün 09 Kasım 2018 tarih ve E.358169 sayılı yazısı ve imar durumu ile ilgili bilgileri dosyasından okuyup anladığına dair yazılı beyanda bulunacaklar. Belge örneği Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Destek Hizmetleri Biriminden temin edilebilecek.

Şartname her gün mesai saatlerinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Destek Hizmetleri Biriminde bedelsiz görülebilecek. 

Teklifler 08 Ağustos 2019 günü ihale saatine kadar Edirne Belediye Başkanlığı, İhale Komisyonu Başkanlığına (Encümen Başkanlığına) verilecek veya iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler