1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. ELDER'den 300 bin TL ödüllü girişimci yarışması

ELDER'den 300 bin TL ödüllü girişimci yarışması

“ELDER Utility Day” girişimcilik etkinliğinde İlk 3’e seçilen girişimcilere sahne almayı hak eden girişimcilere paydaş ve iş birliği olanakları yaratılacak ve toplam 300 bin TL ödül verilecek.

ELDER'den 300 bin TL ödüllü girişimci yarışması

Enerji Günlüğü - “ELDER Utility Day” girişimcilik etkinliğinde İlk 3’e seçilen girişimcilere sahne almayı hak eden girişimcilere paydaş ve iş birliği olanakları yaratılacak ve toplam 300 bin TL ödül verilecek.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) koordinatörlüğünde Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) tarafından düzenlenen “4. Enerjide Ar-Ge Çalıştayı” 18-19 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek. Çalıştayın ikinci gününde, İTÜ Çekirdek ile birlikte “ELDER Utility Day” girişimcilik etkinliği düzenlenecek.

ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, bir ilke imza atarak elektrik dağıtım sektörü özelinde tohum aşama teknoloji girişimlerini sektör ile buluşturmak üzere İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Arı Teknokent ile iş birliği yaptıklarını dile getirdi. Çeçen, “Fikirlerini geliştiren ve belli aşamaya getiren (Tohum) girişimciler arasından sektöre en yakın olanları seçilerek ELDER Utility Day’de sahne alabilecek. İzleyici olarak yer alan potansiyel girişimciler ve yatırımcılar da yenilikçi fikir ve iş modellerinden haberdar olma ve yükselen girişimler ile tanışma fırsatı elde edebilecekler” dedi.

GİRİŞİMCİLERE PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK

Çeçen, ELDER Utility Day’de sahne almayı hak eden girişimcilere paydaş ve iş birliği olanakları yaratılacağını ifade etti. Ayrıca girişimcilere yatırımcılarla tanışma ve olası müşterilere erişme ortamı sağlanacağını kaydeden Çeçen, “İlk 3’e seçilen girişimcilere ödül verilecek. Birinciye 150.000-Tl, ikinciye 100.000-TL ve üçüncüye 50.000-TL olmak üzere toplam 300.000 TL ödül verilecek” diye konuştu.

İKİLİ GÖRÜŞMELER SAĞLANACAK

Etkinlik süresince ikili görüşmelerin de (B2B) yapılabileceği çalıştayda; elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketlerinin Ar-Ge projelerine yönelik öncelik ve ihtiyaçları, üniversite ve araştırmacıların sektöre yönelik projeleri ile ilgili kurumların Ar-Ge desteklerinin katılımcılarla paylaşılması hedefleniyor.Çalıştaya ilişkin kayıt ve program bilgileri ile ELDER Utility Day Girişimcilik Yarışmasına ilişkin başvurular, “ www.elderargecalistayi.info ” adresinden yapılabilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler