1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Elektrikli Araçlar Zirvesi dördüncü kez düzenleniyor!

Elektrikli Araçlar Zirvesi dördüncü kez düzenleniyor!

İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü, elektrikli araç teknolojilerinin, bu alandaki yatırımların, çalışmaların ve en son gelişmelerin mercek altına altına alınacağı Elektrikli Araçlar Zirvesi etkinliğini 4. kez düzenliyor.

Elektrikli Araçlar Zirvesi dördüncü kez düzenleniyor!

Enerji Günlüğü - İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü, elektrikli araç teknolojilerinin, bu alandaki yatırımların, çalışmaların ve en son gelişmelerin mercek altına altına alınacağı Elektrikli Araçlar Zirvesi etkinliğini 4. kez düzenliyor.

Her yıl çeşitli eğitimler, sosyal aktiviteler, CEO söyleşileri, projeler, teknik geziler ve Temiz Enerji Günleri düzenleyen İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü, elektrikli araç endüstrisinin Türkiye’deki ilk ve tek kapsamlı etkinliği Elektrikli Araçlar Zirvesi’ni dördüncü kez düzenliyor. 13 Aralık 2019’da dördüncü kez iş insanlarını, akademisyenleri, öğrencileri ve sektöre meraklı herkesi aynı platformda buluşturacak olan Elektrikli Araçlar Zirvesi, İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

ELEKTRİKLİ ARAÇLARIN POTANSİYELİ İNCELENECEK

Bu alandaki yatırımlara ve çalışmalara dikkat çekmeyi hedefleyen Elektrikli Araçlar Zirvesi, her sene bini aşkın katılımcısı ile elektrikli araçların dünya ve ülkemiz açısından potansiyelini değerlendiriyor. Elektrikli Araçlar Zirvesi’nde elektrikli kara araçlarının günümüzdeki potansiyeli ve gelecek hayatımızdaki rolü, savunma sanayiindeki kullanımı; otonom araç teknolojileri ve raylı sistemler gibi birçok önemli konu TEHAD, Otokar, Borusan Otomotiv, Ford Otosan gibi sektörün önde gelen firmalarından katılan konuşmacılar tarafından incelenecek. Ayrıca günümüzde giderek daha geniş kitleler tarafından ilgiyle takip edilen Endüstri 4.0 ve IoT teknolojilerinin de elektrikli araç sektöründeki kullanımları ele alınacak. Etkinlik boyunca sergilenecek zırhlı araç, elektrikli otobüs ve elektrikli arabalar ziyaretçilerini bekliyor olacak.

ÜNİVERSİTELİLER ELEKTRİKLİ ARABA ÇALIŞMALARINI SERGİLEYECEK

Gün boyu devam edecek sunumların yanı sıra Elektrikli Araçlar Zirvesi, hem şehir içi hem şehir dışından katılım gösteren üniversitelerin elektrikli araba takımlarına çalışmalarını sergileyerek kendilerini tanıtma imkanı sunacak ve konu ile ilgilenenlerin aralarında bilgi alışverişi yapmasını sağlayacak. Ayrıca gün içerisinde düzenlenecek olan workshop çalışmaları ile katılımcılar farklı deneyimler kazanma şansına sahip olacak.

Daha fazla detay ve etkinliğe kayıt olmak için www.elektrikliaraclarzirvesi.org sitesi ziyaret edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler