1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerji doktoru ve maden uzmanı öğretim görevlisi aranıyor

Enerji doktoru ve maden uzmanı öğretim görevlisi aranıyor

Adıyaman Üniversitesi, bir enerji doktoru ile maden uzmanı bir öğretim görevlisini işe alacak. 

Enerji doktoru ve maden uzmanı öğretim görevlisi aranıyor

Enerji Günlüğü - Adıyaman Üniversitesi, bir enerji doktoru ile maden uzmanı bir öğretim görevlisini işe alacak. 

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabilim Dalında çalıştırmak üzere, doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların makine mühendisliği enerji alanında doktora yapmış olmaları ve enerji ve enerji sistemlerinin simülasyonu konularında bilimsel çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Madencilik ve Maden Çıkarma Teknolojisi Bölümüne bağlı Sondaj Teknolojisi Programı için bir öğretim görevlisini de işe alacak. 

Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak olanların Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Jeofizik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları; Sismoloji Anabilim Dalında yüksek lisans yapmış olmaları ve deprem veri analizi alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 13 Ocak 2022 günü mesai sonuna kadar yapılacak. Doktor kadrosuna başvuracak olanlar evraklarını Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi Dekanlığına şahsen teslim edecekler. 

Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak olanlar ise Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne şahsen ya da postayla başvuru yapacaklar. 

Önceki ve Sonraki Haberler