1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji Sohbetleri’nin 8. konuğu Dr. Değer Saygın olacak

Enerji Sohbetleri’nin 8. konuğu Dr. Değer Saygın olacak

Enerji Günlüğü – Kadir Has Üniversitesi–CESD tarafından düzenlenen Enerji Sohbetleri etkinliğinin 8’incisinin konuşmacısı Dr. Değer Saygın olacak. Kadir...

Enerji Sohbetleri’nin 8. konuğu Dr. Değer Saygın olacak

Enerji Günlüğü – Kadir Has Üniversitesi–CESD tarafından düzenlenen Enerji Sohbetleri etkinliğinin 8’incisinin konuşmacısı Dr. Değer Saygın olacak. 

Kadir Has Üniversitesine bağlı Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (CESD) düzenlediği Enerji Sohbetleri etkinliğinin sekizincisi 21 Şubat 2019 günü, saat 14.00’te, Kadir Has Üniversitesi Galata Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Moderatörlüğünü Vildan Demirkıran’ın yapacağı etkinlikte açış konuşmasını CESD Direktörü Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger yapacak. Etkinlikte Shura Enerji Dönüşümü Merkezi, Direktörü Dr. Değer Saygın da konuk konuşmacı olarak yer alacak. 

ODTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Değer Saygın, 2013-2017 yılları arasında, Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı’nda (IRENA), küresel yenilenebilir enerji yol haritası programını (REmap) geliştirip yürüttü. Değer Saygın doktorasını Utrecht Üniversitesi’nde tamamladı ve bu üniversitede uluslararası kuruluşlar, ülkeler ve özel sektör kuruluşlarıyla beraber enerji ve enerji kaynaklarının üretim sanayisinde sürdürülebilir kullanımı alanında projeler yürüttü. Saygın’ın, yenilenebilir enerji kaynakları ve enerji verimliliği ile ilgili birçok çalışması bulunuyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler