1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Enerjisa üniversitelilerle bilgi ve deneyim paylaşıyor

Enerjisa üniversitelilerle bilgi ve deneyim paylaşıyor

Enerjisa Üretim, üniversitelerle iş birlikleri gerçekleştirerek ekiplerinin deneyim ve tecrübelerini üniversite öğrencileri ile paylaşıyor. 

Enerjisa üniversitelilerle bilgi ve deneyim paylaşıyor

Enerji Günlüğü - Enerjisa Üretim, üniversitelerle iş birlikleri gerçekleştirerek ekiplerinin deneyim ve tecrübelerini üniversite öğrencileri ile paylaşıyor. 

Enerjisa Üretim, gençlere bilgi birikimini aktarmak ve onların fikirlerini sektöre kazandırmak amacıyla “Üretimin Genç Enerjisi” programı ile Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi ile iş birlikleri gerçekleştirdi. İş birlikleri kapsamında bir kapanış toplantısı gerçekleştirerek, işbirlikleri ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Enerjisa Üretim, okulların kapanması ile birlikte, Enerjisa Üretim CEO’su Armanç Ekinci ve Enerjisa Üretim İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet R. Kumbasar ev sahipliğinde, işbirliği geliştirdiği üniversitelerin öğrenci ve öğretim görevlilerinin katıldığı kapanış toplantısında hem yıl boyunca gerçekleştirilen dersler ve projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı hem de gelecek dönem için projeler geliştirildi.

ÜNİVERSİTELİLER SAHA ZİYARETLERİ YAPTI

Enerjisa Üretim iş birlikleri kapsamında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Fakültesi öğrencileri ile bir sene süren proje dersi gerçekleştirdi. Proje kapsamında Enerjisa Üretim’in yöneticileri tarafından enerji sektörü ile ilgili seminerler verildi ve “Doğançay Regülatörü” üzerine teknik bir proje yürütüldü. İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında da, “Yakıt Kimyası ve Teknolojisi” lisans seçimli dersi, Enerjisa Üretim'in yöneticileri eşgüdümünde verildi ve ayrıca Türkiye’nin en verimli doğalgaz çevrim santrali olan Bandırma Santrali’ne saha ziyareti yapıldı. Sabancı Üniversitesi ile ise Bilgisayar, Endüstri ve Mekatronik Mühendisliği öğrencileriyle “Sanayi Odaklı Projeler” öğrenciler ve yöneticiler beraber çalışarak sinerji gerçekleştirildi. Bu iş birliği kapsamında “Vibrasyon Analizi ve Problem Çıkış Noktası Tahmini” ve “Rüzgar Türbinleri Performans ve Verimlilik Analizi” projeleri gerçekleştirildi.

Enerjisa Üretim, eğitim alanındaki iş birliklerine “Üretim’in Genç Enerjisi” çatısı altında ilerleyen dönemlerde de geliştirerek devam etmeyi hedefliyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler