1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa’dan girişimcilere destek

Enerjisa’dan girişimcilere destek

Enerjisa Enerji, üç yenilikçi girişim projesine 180 bin TL değerinde “Enerjisa Girişimcilik Özel Ödülü” verdi.

Enerjisa’dan girişimcilere destek

Enerji Günlüğü - Enerjisa Enerji, üç yenilikçi girişim projesine 180 bin TL değerinde “Enerjisa Girişimcilik Özel Ödülü” verdi.

Genç girişimcilerin yenilikçi fikirlerine destek vererek geliştirmelerini sağlayan Enerjisa Enerji, İTÜ Arı Teknokent tarafından gerçekleştirilen Big Bang Girişimcilik Yarışması’nda finale kalan 20 projenin arasından seçilen üç girişimcinin projesine “Enerjisa Girişimcilik Özel Ödülü” verdi.

28 Kasım’da 8’incisi gerçekleştirilen Big Bang Girişimcilik Yarışması’nda bu yıl sunulan fikirlerden başarılı olan 20 girişim, eğitim ve ön değerlendirme süreçlerinden geçerek yatırımcıların karşısına çıktı. Yarışmada başarı gösteren toplam üç girişime ise “Enerjisa Girişimcilik Özel Ödülü” verilerek toplam 180 bin TL’lik ödül dağıtıldı.

EKOSİSTEMİ DESTEKLEMEYE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Törende konuyla ilgili olarak görüşlerini belirten Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, “Enerjisa Enerji olarak destek verdiğimiz girişimcileri belirlerken geleceğimizin trendleri olarak gördüğümüz dijitalleşme, sürdürülebilirlik ve verimlilik konularında çözüm üreten girişimleri önceliklendiriyoruz. Bundan sonra da hem kurum içi girişimcilik platformumuz Nar hem de bu tip organizasyonlar ile ekosistemi desteklemeye devam etmeyi istiyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler