1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Enerjisa'dan Keşan'da üç günlük basketbol eğitimi

Enerjisa'dan Keşan'da üç günlük basketbol eğitimi

Enerjisa Üretim ve Güler Legacy iş birliğiyle düzenlenen Çocuk Basketbol Kampları'nın Edirne Keşan durağında, çevre köylerden gelen çocuklar üç gün boyunca temel basketbol eğitimi aldı, çevre ve sürdürülebilirlik konularında bilgilendirildi.

Enerjisa'dan Keşan'da üç günlük basketbol eğitimi

Enerji Günlüğü - Enerjisa Üretim, Güler Legacy iş birliğiyle hayata geçirdiği Çocuk Basketbol Kampları'nın yeni durağını Edirne Keşan'da gerçekleştirdi. Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle düzenlenen üç günlük kampta, çevre köylerden ulaşımı sağlanan çocuklar temel basketbol eğitimi aldı.

Kamp boyunca çocuklar top sürme, pas, şut, savunma, koordinasyon ve takım oyunu gibi temel basketbol becerilerini öğreniyor; fair play anlayışı, iş birliği, özgüven ve takım ruhu gibi değerleri uygulamalı etkinliklerle deneyimliyor. Enerjisa Üretim ekipleri, çocuklara çevre, sürdürülebilirlik ve yenilenebilir enerji konularında eğitim veriyor. Kamp süresince çocuklara basketbol formaları ve temel spor ekipmanları sağlanıyor.

2019 yılından bu yana yürütülen proje, Türkiye'nin farklı bölgelerinde 2.500'den fazla çocuğu basketbolla buluşturuyor.

ENES BATTAL: EDİRNE RES TAMAMLANDIĞINDA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK RÜZGAR SANTRALİ OLACAK

Enerjisa Üretim Kurumsal İletişim Lideri Enes Battal, projeye ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi: "Enerjisa Üretim olarak faaliyet gösterdiğimiz ve yatırım yaptığımız bölgelerde yalnızca enerji üretmeyi değil, sosyal gelişime katkı sunmayı da sorumluluğumuzun önemli bir parçası olarak görüyoruz. Keşan'da bizim için en kıymetli noktalardan biri, çevre köylerden gelen çocuklarımızın bu deneyime ortak olmasıydı. Edirne RES projemiz tamamlandığında Türkiye'nin en büyük rüzgar santrali olacak ve bu büyük yatırım vesilesiyle bölgedeki çocuklarımıza sorumluluk bilincimizle daha yeşil, daha temiz bir gelecek bırakma şansına sahip olacağız."