1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Engelsiz koro sıfır atık için söyledi

Engelsiz koro sıfır atık için söyledi

Çevre Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu mini bir konser verdi.

Engelsiz koro sıfır atık için söyledi

Enerji Günlüğü - Çevre Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu mini bir konser verdi.

Limak Enerji Grubu bünyesinde oluşturulan “Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu” yurdun dört bir yanında konserler veriyor. “Notalar Engel Tanımaz” diyerek yola çıkan koro; Balıkesir, İskenderun, Lüleburgaz, İstanbul ve Bursa’da verilen konserlerin ardından, önemli bir proje için yeniden sahneye çıktı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında gerçekleştirilen Merinos Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte sevilen eserleri seslendiren koro, müzik ziyafeti sundu. Şef Ümit Akkuş öncülüğünde sahneye çıkan koro, açılış sırasında da İstiklal Marşı’nı da seslendirdi. 

ENGELLER TÜRK MÜZİĞİ İLE AŞILIYOR

Limak Enerji Grubu bünyesinde elektrik dağıtım faaliyetlerinde bulunan Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin (UEDAŞ) ve Limak Enerji Uludağ Elektrik Perakende Şirketi’nin de desteklediği koronun,  20 üyesinden 7’sini engelli bireyler oluşturuyor. Yapılan açıklamada Engelsiz Müzik Korosu projesinin Limak Enerji’nin sosyal yatırımları içinde büyük öneme sahip olduğu belirtilerek şu bilgilere yer verildi: “Bu projeyle, engelli ve sosyal dezavantajlı bireylerin, sanat aracılığıyla sosyal dışlanmayı kırmalarına, aktif ve üretken bireyler haline gelmelerine yardımcı oluyoruz. Limak Enerji olarak, yürüttüğümüz projelerin tek seferlik değil, sürdürülebilir olmasına özen gösteriyoruz. Bu yıl ‘Engelsiz Müzik Korosu’nun 4. yılı, yaratılan etkinin sürdürülebilir olması ve insanların hayatında kalıcı değişim yaratması açısından uzun soluklu işbirlikleri önem taşıyor.” 

Önceki ve Sonraki Haberler