1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. EPDK, 25 enerji uzman yardımcısı alacak

EPDK, 25 enerji uzman yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 7 farklı disiplinden, 25 yeni enerji uzman yardımcısı alacak.EPDK'nın Enerji Uzman Yardımcılığı...

EPDK, 25 enerji uzman yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 7 farklı disiplinden, 25 yeni enerji uzman yardımcısı alacak.

EPDK'nın Enerji Uzman Yardımcılığı alımıyla ilgili sınav duyurusu, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre EPDK, 7 farklı dalda lisans mezunu olan kişiler arasından sınavla 25 yeni enerji uzman yardımcısı alacak. Bu yedi dal arasında elektrik, elektrik-elektronik, makina, petrol ve gaz, nükleer enerji mühendesliklerinin yanı sıra, hukuk, işletme, iktisat, maliye, kamu yönetimi, siyaset bilimi bölümleri yer alıyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 6 ARALIK

Enerji uzman yardımcılığı sınavları 23 Aralık 2013-3 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular, 25 Kasım- 6 Aralık 2013 tarihleri arasında alınacak. Giriş sınavına katılabilmek için isteklilerin, gerekli belgelerle birlikte en geç 6 Aralık Cuma günü mesai saati bitimine kadar EPDK’ya başvuruda bulunmaları gerekiyor.

SINAVA KABULLER EPDK SİTESİNDEN DUYURULACAK

Başvuranlar arasından giriş sınavına katılma hakkını elde edenlerin listesi en geç 18 Aralık 2013 tarihine kadar EPDK'nın internet adresinde ilan edilecek. Adaylara, bunun dışında ayrıca bir tebligat yapılmayacak.

Enerji uzman yardımcılığı giriş sınavı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu adresinde yapılacak. Sınav sonuçları, yine EPDK'nın internet adresinde ve Kurum hizmet binasında ilan edilecek. Sınavda başarılı olan adaylara yazılı olarak bildirilecek.

Kuruma alınacak 25 enerji uzman yardımcısının öğrenim dalları itibariyle dağılımı:

Öğrenim Dalları Asıl Yedek KPSS Puan Türü

Elektrik Mühendisliği/Elektrik-Elektronik Müh. 63KPSSP5

Makine Mühendisliği63KPSSP5

Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği 11KPSSP5

Endüstri Mühendisliği21KPSSP5

Nükleer Enerji Mühendisliği11KPSSP5

Hukuk32KPSSP103

İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi,

Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi63KPSSP82

Toplam25 14

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler