1. HABERLER

  2. PETROL

  3. EPDK bir madeni yağ şirketini uyardı

EPDK bir madeni yağ şirketini uyardı

EPDK, kapasite raporu ve TSE belgesinin geçerliliğini yirtirdiğini tespit ettiği bir madeni yağ lisansı sahibi şirkete uyarıda bulundu. 

EPDK bir madeni yağ şirketini uyardı

Enerji Günlüğü - EPDK, kapasite raporu ve TSE belgesinin geçerliliğini yitirdiğini tespit ettiği bir madeni yağ lisansı sahibi şirkete uyarıda bulundu. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Madeni Yağ Lisansı sahibi Tansel Nano Teknolojileri Hammadde Kimyasal Maddeler Madeni Yağ İmalat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin, Kapasite Raporu ile TSE belgelerinin geçerliliğini yitirdiğini tespit etti.

Bunun üzerine Kurul, Tansel Nano Teknolojileri Hammadde Kimyasal Maddeler Madeni Yağ İmalat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ni geçerli Kapasite Raporu ile TSE belgelerinin aslı veya son altı ayda noterde onaylanmış örneklerinin, lisans tadili kapsamında tadile konu diğer bilgi ve belgelerle birlikte, 15 gün içinde EPDK, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığı, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, No: 51/C, 06530, Yüzüncüyıl, Ankara adresine göndermesi gerektiği; süresi içerisinde gönderilmeyen belgelerin dikkate alınmayacağı ve ilgilinin lisansının sona erdirileceği yönünde uyardı. 

Önceki ve Sonraki Haberler