1. HABERLER

  2. PETROL

  3. EPDK Milpet AŞ’yi geçerliliğini yitiren belgeleri için uyardı

EPDK Milpet AŞ’yi geçerliliğini yitiren belgeleri için uyardı

EPDK, Milpet Akaryakıt AŞ’yi yetki belgesi, oda sicil kaydı, vergi kimlik belgesi ve marka tescil belgesini ibraz etmesi için uyardı. 

EPDK Milpet AŞ’yi geçerliliğini yitiren belgeleri için uyardı

Enerji Günlüğü - EPDK, Milpet Akaryakıt AŞ’yi yetki belgesi, oda sicil kaydı, vergi kimlik belgesi ve marka tescil belgesini ibraz etmesi için uyardı. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), daha önceki unvanı Nafta Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ olan; DAĞ/4637-3/33304 numaralı Dağıtıcı Lisansı sahibi Milpet Akaryakıt Ürünleri Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ’ye yetki belgesi, oda sicil kaydı, vergi kimlik belgesi ve marka tescil belgesinin geçerliliğini yitirmesi nedeniyle bu belgelerini, lisans tadili kapsamında tadile konu diğer bilgi ve belgeler ile birlikte; en geç 21 Eklim 2019 tarihine kadar Kurum’a ibraz etmesi gerektiğini ilan yoluyla tebliğ etti. 

İlanda Milpet Akaryakıt AŞ’nin söz konusu belgeleri süresi içinde ibraz etmemesi halinde, Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliğinin 17 inci maddesinin 1 inci fıkrası uyarınca, Dağıtıcı Lisansı’nın sona erdirileceği bildirildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler