1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Era Enerji`ye iki petrol arama ruhsatı

Era Enerji`ye iki petrol arama ruhsatı

Enerji Günlüğü - Era Enerji'ye Konya ve Niğde il sınırlarında bir, Adana ve Osmaniye il sınırlarında bir olmak üzere iki adet beş yıllık petrol arama...

Era Enerji`ye iki petrol arama ruhsatı

Enerji Günlüğü - Era Enerji'ye Konya ve Niğde il sınırlarında bir, Adana ve Osmaniye il sınırlarında bir olmak üzere iki adet beş yıllık petrol arama ruhsatı verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'de verdiği ilana göre, Era Enerji, Enerji Servis Hizmetleri ve Petrol Tic. Ltd.’nin Konya ve Niğde il sınırlarında AR/ERA/K/M32-A pafta numaralı 61.066hektarlık saha için petrol arama ruhsatı verilmesi talebi incelenip uygun bulunarak beş yıl süre ile petrol arama ruhsatı verildi.

Yine şirketin, Adana ve Osmaniye il sınırlarında AR/ERA/K/M35-C pafta numaralı 61.350hektarlık saha için petrol arama ruhsatı verilmesi talebi incelenip uygun bulunarak beş yıl süre ile petrol arama ruhsatı verildi.

Şirketin bu kararların Resmi Gazete'de yayımı tarihinde, ruhsat sahasında taahhüt etmiş olduğu iş ve yatırım programı karşılığı % 2 oranındaki “Yatırım Teminatı”nı 30 gün içerisinde Genel Müdürlüğe vermesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler