1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Eşarj iki hızlı şarj istasyonunu açtı

Eşarj iki hızlı şarj istasyonunu açtı

Elektrikli araç şarj istasyonu ağı Eşarj, bir elektrikli aracı ortalama olarak 15-20 dakika içerisinde 100 km menzil alacak şekilde şarj edebilen ilk hızlı istasyonunu açtı.

Eşarj iki hızlı şarj istasyonunu açtı

Enerji Günlüğü - Elektrikli araç şarj istasyonu ağı Eşarj, bir elektrikli aracı ortalama olarak 15-20 dakika içerisinde 100 km menzil alacak şekilde şarj edebilen iki hızlı istasyonunu açtı.

Enerjisa Enerji’nin geçtiğimiz yıl satın aldığı ve 2008 yılından bu yana Türkiye’de şarj istasyonları satışı ve sarj istasyonu ağı kurulumu alanında faaliyet gösteren Eşarj, hem şehir içi güzergahlarda hem de şehirlerarası yollarda elektrikli araçlar ile seyahati kolaylaştırmak amacıyla istasyon ağını genişletiyor.

Eşarj, ICA ile gerçekleştirdiği işbirliği doğrultusunda Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergâhında elektrikli araçlar için hızlı Eşarj istasyonunu hayata geçirdi.

Kuzey Çevre Otoyolu üzerinde hizmet veren dinlenme tesisleri Bi Mola Işıklar ve Bi Mola Fenertepe’de bulunan hızlı Eşarj istasyonları, bir elektrikli aracı ortalama olarak 15-20 dakika içerisinde 100 km menzil alacak şekilde güç kaynağıyla dolduruyor.

Bugün itibariyle Türkiye’de 1.600’ün üzerinde müşterisi bulunan Eşarj, Türkiye genelinde 24 ilde 255 noktada elektrikli araç şarj istasyonuna sahip. 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler