1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ 24 adet soğutucu panel satın alacak

EÜAŞ 24 adet soğutucu panel satın alacak

EÜAŞ, Çan Termik Santrali için 24 adet soğutucu panel satın almak istiyor. 

EÜAŞ 24 adet soğutucu panel satın alacak

Enerji Günlüğü – EÜAŞ, Çan Termik Santrali için 24 adet soğutucu panel satın almak istiyor. 

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ), 18 Mart Çan Termik Santrali İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olarak, Yardımcı Soğutma Sisteminde kullanılmak üzere, 24 adet soğutucu panel satın almak için açık ihale usulüyle ihale yapacak.  

İhale, 08 Mayıs 2019 günü, saat 11.00’de, EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Satın Alma ve Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı, Giriş Kat, İhale Salonu, Eskişehir Yolu 7. Km, No: 166, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı:; EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Satın Alma ve Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı, 8. Kat, Oda No: 826, Eskişehir Yolu 7. km, No: 166, Çankaya, Ankara adresinde ücretsiz görülebilecek ve KDV dahil 118 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

Teklifler ihale günü, ihale saatine kadar; EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Satın Alma ve Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı, 8. Kat, Muhaberat Servisi, Oda No: 821, Eskişehir Yolu 7. Km, No: 166, Çankaya, Ankara adresine verilebilecek veya iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İsteklilerin son 5 yıl içindeki iş deneyimi belgeleri ile mesleki ve teknik yeterliliklerini kanıtlayacak olan belgeleri ibraz etmeleri gerekecek.

İhale konusu malzeme, 180 takvim günü içerisinde, 18 Mart Çan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü, Çan, Çanakkale adresine teslim edilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler