1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ rotor döndürme sistemi ve kurulum hizmeti alacak

EÜAŞ rotor döndürme sistemi ve kurulum hizmeti alacak

EÜAŞ, bir adet rotor döndürme sistemi ile sistemin entegrasyonu, montajı, işletmeye alınması ve denemelerinin yapılması için hizmet satın alacak. 

EÜAŞ rotor döndürme sistemi ve kurulum hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – EÜAŞ, bir adet rotor döndürme sistemi ile sistemin entegrasyonu, montajı, işletmeye alınması ve denemelerinin yapılması için hizmet satın alacak. 

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ), İstanbul Doğalgaz Santralleri İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olarak, 4. ve 5. ünite buhar türbinlerinde kullanılmak üzere; bir adet rotor döndürme sistemi ile sistemin entegrasyonu, montajı, işletmeye alınması ve denemelerinin yapılması hizmetlerini, açık ihale usulüyle satın alacak.  

İhale, 24 Nisan 2019 günü, saat 11.00’de, EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Satın Alma ve Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı, Giriş Kat, İhale Salonu, Eskişehir Yolu 7. Km, No: 166, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı; EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Satın Alma ve Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı, 8. Kat, Oda No: 826, Eskişehir Yolu 7. km, No: 166, Çankaya, Ankara adresinde ücretsiz görülebilecek ve KDV dahil 118 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

Teklifler ihale günü, ihale saatine kadar; EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Satın Alma ve Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı, 8. Kat, Muhaberat Servisi, Oda No: 821, Eskişehir Yolu 7. Km, No: 166, Çankaya, Ankara adresine verilebilecek veya iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale konusu malzeme, İstanbul Doğalgaz Santralları İşletme Müdürlüğü, Avcılar, İstanbul adresine teslim edilecek ve tarif edilen hizmetler aynı adreste 190 takvim günü içerisinde tamamlanacak. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler