1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Gelişim Üniversitesi 3 elektrik hocasını işe alacak

Gelişim Üniversitesi 3 elektrik hocasını işe alacak

Gelişim Üniversitesi, 2 elektrik hocasını öğretim üyesi olarak, elektrik uzmanı bir kişiyi de öğretim görevlisi olarak istihdam edecek. 

Gelişim Üniversitesi 3 elektrik hocasını işe alacak

Enerji Günlüğü - Gelişim Üniversitesi, 2 elektrik hocasını öğretim üyesi olarak, elektrik uzmanı bir kişiyi de öğretim görevlisi olarak istihdam edecek. 

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu’na bağlı Elektrik Programında çalıştırmak üzere doktor unvanlı 2 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların ilgili alanda doktora derecesi almış olmaları gerekiyor. 

Öğretim üyesi kadrosuna yapılacak başvuruların en geç 28 Mart 2021 günü mesai sonuna kadar, İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne, şahsen yapılması gerekiyor. 

Aynı Programda görevlendirilmek üzere bir kişi de öğretim görevlisi olarak işe alınacak. 

Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak olanların ALES sayısal puan türünden en az 70 almış olmaları; Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Öğretmenliği, Elektronik Öğretmenliği bölümlerinin birinden mezun olmaları ve ilgili alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmaları gerekiyor. 

Öğretim görevlisi adaylarının başvuruları da en geç 28 Mart 2021 günü mesai sonuna kadar, İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne, şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler