1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Gizil Enerji dijitalleşmeyle yüzde 20 verimlilik hedefliyor

Gizil Enerji dijitalleşmeyle yüzde 20 verimlilik hedefliyor

Gizil Enerji, ServiceMax işbirliğiyle iş süreçlerini dijitalleştirerek teknik personelin verimliliğini ilk etapta yüzde 20 artırmayı hedefliyor.

Gizil Enerji dijitalleşmeyle yüzde 20 verimlilik hedefliyor

Enerji Günlüğü - Gizil Enerji, ServiceMax işbirliğiyle iş süreçlerini dijitalleştirerek teknik personelin verimliliğini ilk etapta yüzde 20 artırmayı hedefliyor.

Dünya genelinde 300 binden fazla teknik iş insanının kullandığı ServiceMax çözümünü Türkiye’ye tanıtan Gizil Enerji, iş yerindeki teknik personellerin verimliliğini ilk etapta yüzde 20 artırmayı vadediyor. 

SONUÇ ODAKLI BİR YÖNETİM TARZI

Özellikle rafineri, petro kimya tesisleri, tank çiftlikleri ve endüstri kuruluşlarındaki saha servis yönetimini dijitalleştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Gizil Enerji CEO’su Esma Gülten Çan, “Daha verimli ve güvenli iş süreç yönetimi sağlamak için teknolojiyi kullanmamız kaçınılmaz. Sahadaki tüm çalışanların birbiri ile anlık iletişim halinde olduğu ve iş takibi yaptığı ServiceMax çözümü ile sonuçlara odaklanan bir yönetim tarzı benimsiyorsunuz” dedi. 

YÜZLERCE BAŞLIK BİR AKILLI CİHAZDA TOPLANIYOR

Hizmet verdikleri müşterilerinin sahadaki tüm servis işlemlerini dijitalleştireceklerini anlatan Esma Gülten Çan, “Bir iş için kullanılacak ekipman tercihinden tutun, o işi yapacak teknik personelin kabiliyet tanımı ve güvenliği gibi daha yüzlerce başlık bir akıllı cihazda toplanıyor. Böylelikle hata riski neredeyse sıfıra iniyor” diye konuştu. 

CİHAZ İLE HER AY BİR MİLYON İŞ EMRİ VERİLİYOR

ServiceMax teknolojisinin dünya genelinde 150 milyondan fazla akıllı cihazda çalıştığını ifade eden ServiceMax MENAT Bölgesi Satıştan Sorumlu Başkan yardımcısı Gürhan Kalelioğlu “Bu çözüm ile her ay 1 milyondan fazla iş emri veriliyor. ServiceMax endüstride kullanılan tüm makinelerin ömrünü, arızalanma riskini, bakım zamanını dijital olarak takip eder. Amacımız makineleri çalışır durumda tutmak ve işi büyütmenin önünü açmaktır” şeklinde konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler