1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Hakan Timur Enerjisa Yönetim Kurulu üyesi oldu

Hakan Timur Enerjisa Yönetim Kurulu üyesi oldu

Enerjisa Enerji AŞ Yönetim Kurulu Üyeliğine Hakan Timur getirildi.

Hakan Timur Enerjisa Yönetim Kurulu üyesi oldu

Enerji Günlüğü - Enerjisa Enerji AŞ Yönetim Kurulu Üyeliğine Hakan Timur getirildi.

Enerjisa Enerji AŞ’de Yönetim Kurulu Üyesi Cenk ALPER’in görevinden istifa etmesinin ardından boşalan üyeliğe Hakan Timur getirildi. 

Hakan Timur, İstanbul Üniversitesi’nde İngilizce İktisat lisansı yaptı ve Sabancı Üniversitesi Enerji ve Teknoloji Yönetimi Bölümü’nden yüksek lisans derecesiyle mezunu oldu. 

Çalışma hayatına 1997 yılında Marsa-Kraft Foods International’da başlayan Timur, sonrasında Sabancı Topluluğu’nda sırasıyla Gıda Grubu’nda İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Sabancı Holding’de İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Kordsa Global’de Global İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Akçansa’da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı, Enerjisa’da İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Başkanlığı görevlerinde bulundu. 

1 Şubat 2018 tarihinde Sabancı Topluluğu’nda İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı görevini üstlenen Hakan Timur, ek olarak Sabancı Holding’de Yürütme Kurulu Üyeliği, Kordsa Global, Çimsa, Avivasa, Carrefoursa, Teknosa ve SabancıDX şirketlerinde de Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlendi. 

Önceki ve Sonraki Haberler