1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ICCI 2019 başladı!

ICCI 2019 başladı!

“Enerjide Dönüşüm ve Değişim” mottosuyla bu yıl 25.’si düzenlenen ICCI 2019 Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı başladı. 

ICCI 2019 başladı!

Enerji Günlüğü - “Enerjide Dönüşüm ve Değişim” mottosuyla bu yıl 25.’si düzenlenen ICCI 2019 Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı başladı. 

28-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 25. ICCI 2019 Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı İstanbul Kongre ve Fuar Merkezi’nde başladı. 

Etkinliğin açılış konuşmalarını T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş, Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kalsın ve Türkiye Kojenerasyon Derneği Başkanı Yavuz Aydın’ın yaptı. 

ICCI 2019 açılış töreninde, bakanlığa bağlı kuruluşlardan ve EPDK’dan üst düzey isimlerin yanı sıra enerji sektörünün karar vericileri ve iş örgütlerinin yöneticileri de hazır bulundu.

İLBER ORTAYLI ENERJİ TARİHİ SUNUMU GERÇEKLEŞTİRECEK

Açılış günü öğleden sonra yapılacak özel oturumda, Prof. Dr. İlber Ortaylı, katılımcıları, “Enerji Savaşları ve Tarihi” başlıklı sunumu ile Türkiye’de ve bölgede enerjinin tarihi hakkında aydınlatıcı bir yolculuğa çıkaracak.

ICCI 2019’un açılış gününün akşamında ise etkinliğin Gala Yemeği ile birlikte, Türkiye’nin enerji gücünü üreten lider firmaların ödüllendirildiği “Enerji Ödülleri” töreni gerçekleştirilecek.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler